hypotheekadvies

Op zoek naar de hypotheek voor je eerste woning of voor die twee (vakantie)woning? Is uw rentepercentage nog wel markt-conform?
Verhuizen naar een grotere óf juist kleinere woning?

Momenten dat het prettig is om een adviseur naast u te hebben staan. We luisteren naar uw vragen en adviseren u graag over alle financiële aspecten rondom uw (verhuis)plannen!

Bij van der Woude beginnen we altijd met een oriëntatiegesprek. In dit gesprek omschrijven we samen het gewenste resultaat en informeren we over de samen te nemen stappen. De kosten voor dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Afhankelijk van uw wensen zullen we het vervolgtraject samen afstemmen.

Assurantie adviesbureau van der Woude begeleidt je bij de samenstelling van de hypotheek die het beste bij je past. Dit is een hypotheek waarin de vier onderdelen van een hypotheek goed op elkaar zijn afgestemd. Deze vier onderdelen zijn:

 • De hypotheekrente
 • Aflossing van de hypotheek
 • Overlijdensrisicoverzekering (mogelijk verplicht)
 • Verzekering tegen werkloosheid en arbeidsongeschiktheid (niet verplicht)
 • Wil je meer weten over de vier onderdelen van een hypotheek?
  Naast het adviseren welke hypotheek het beste bij je past, verzorgen we het gehele proces rondom je hypotheek. Van het aanvragen van de hypotheekofferte bij een geldverstrekker tot en met het passeren van de hypotheekakte bij de notaris.

  Contact

  Ja, neem contact op!